Κίνηση Αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τους ( ε.ε. & ε.α.) Αστυνομικούς των Ιωαννίνων

 Κίνηση Αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τους ( ε.ε. & ε.α.) Αστυνομικούς των Ιωαννίνων
Τελευταία ενημέρωση 18/12/2020

Σε μια συμβολική κίνηση αγάπης προς τους συνάνθρωπους μας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων,την 16-12-2020,o Σύνδεσμος Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Ιωαννίνων σε συνεργασία με την  Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Ιωαννίνων και την Τοπική Διοίκηση Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών , στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Οικοτροφείο της Μονής Ντουραχάνης και στο Ίδρυμα Αυτιστικών παιδιών 'Ελένη Γύρα" στη Ζίτσα Ιωαννίνων, τηρώντας ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω και της επικρατούσας κατάστασης με την πανδημία.
Εκ μέρους του Συνδέσμου Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Ιωαννίνων ο Πρόεδρος κ.Κίτσιος Σπυρίδων,ο Γεν.Γραμματέας κ. Τσιλιμής Γρηγόριος, ο ʼ Αντιπροέδρος κ.Παπαχρήστος Ιωάννης,η ταμίας κ.Κουματσιούλη Αγγελίνα,η Οργανωτική γραμματέας Κ.Ράπτη Όλγα και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ.Σταυροπούλου Ελένη.
Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Ιωαννίνων παρέστησαν,ο Πρόεδρος κ.Κωνσταντινίδης Ανέστης, ο Γεν.Γραμματέας κ.Κίτσιος Κωνσταντίνος,ο Ταμίας κ.Τριανταφυλλίδης Αριστοτέλης,ο Αν.Γεν.Γραμματέας κ.Μουστακλής Κωνσταντίνος και ο Οργανωτικός Γραμματέας κ.Τάγκας Σωτήριος.
Εκ μέρους της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών επίσης ο Γεν.Γραμματέας κ.Παργινός Χρήστος και ο Β Αντιπρόεδρος κ.Μανώλης Θωμάς.
Το έκδηλο ενδιαφέρον των Αστυνομικών για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες,πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά παραμένει αμείωτο.
Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές στιγμές.