Δραστηριότητες Ένωσης Α.Σ.Α.Ν Καρδίτσας

Δραστηριότητες Ένωσης Α.Σ.Α.Ν Καρδίτσας
Τελευταία ενημέρωση 14/09/2020

 ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ 

ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ : ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 2ΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ
 
Την 14 Μαΐου , η Ένωσή μας απέστειλε SMS σε όλα τα μέλη της , με το οποίο γνωστοποιούσε την πρόθεσή της  , να δημιουργήσει μητρώο των ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΩΝ τέκνων της , τα οποία απασχολούνται επαγγελματικά στο Νομό Καρδίτσας.
 
Την 21 Μάιου απευθύναμε αίτημα στους μεγάλους ομίλους super market , τα οποία δραστηριοποιούνται στην πόλη της Καρδίτσας προκειμένου εξετάσουν το ενδεχόμενο παροχής έκπτωσης στα μέλη μας , με την επίδειξη της ταυτότητας νέου τύπου της ΠΟΑΣΑ.
 
Την 19,30 ώρα της 28ης Ιουνίου , ο Πρόεδρος ΤΣΙΟΓΚΑΣ Αριστοτέλης και ο Αντιπρόεδρος ΒΑΛΟΜΑΝΔΡΑΣ Θωμάς , παρευρέθησαν στον εορτασμό του προστάτη , της τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αγίου Παύλου , η οποία έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων του διορθόδοξου κέντρου εξωτερικής Ιεραποστολής Καρδίτσας , στο δημοτικό διαμέρισμα Πορτίτσας , όπου τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός και αρτοκλασία.
 
Ο πρόεδρος ΤΣΙΟΓΚΑΣ Αριστοτέλης και ο Αντιπρόεδρος ΒΑΛΟΜΑΝΔΡΑΣ Θωμάς , εξελέγησαν τακτικά μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής , στις εκλογές της τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας , της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών , οι οποίες έλαβαν χώρα την 30η Ιουνίου στην έδρα της Καρδίτσας.
 
                      Ο                                                                                     Η

                ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  Γ.Γ. 
 
        ΤΣΙΟΓΚΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ                                                   ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ ΜΑΙΡΗ
     ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ε.α                                     ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ε.α.