Εκδρομή του Σ.Α.Σ.Α.Ν Αργολίδας την 29 & 30-8-2020

Εκδρομή του Σ.Α.Σ.Α.Ν Αργολίδας την 29 & 30-8-2020
Τελευταία ενημέρωση 12/09/2020

 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Αργολίδας στις 29 και 30 Αυγούστου 2020 πραγματοποίησε Εκδρομή στο Μεσολόγγι-Ναύπακτο – Ορεινή Ναυπακτία – Νησιά  Τριζόνια.

 
Η Εκδρομή πραγματοποιήθηκε με τις ανάλογες προφυλάξεις που επιβάλλονται λόγω COVID-19.
 
Στην Εκδρομή συμμετείχαν μέλη του Συνδέσμου Αργολίδας και από το Λεκανοπέδιο Αττικής και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α.  κ. Ευάγγελος ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
 
Έγιναν συναντήσεις με τον Πρόεδρο Αποστράτων Ναυπακτίας και Δωρίδος  κ. ΣΜΠΟΥΚΗ Βασίλειο στην Ναύπακτο ο οποίος παραβρέθηκε μαζί μας στο φαγητό και κέρασε τα ποτά εκ μέρους του Συνδέσμου.
 
Στην  επιστροφή μας την επομένη στο ΡΙΟ  συναντήσαμε τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και Πρόεδρο Αποστράτων του Ν. Αχαΐας ο οποίος μας καλωσόρισε και μας κέρασε τους καφέδες στην ωραία παραλία .
 
Το 2 ήμερο πραγματοποιήθηκε  με πλήρη επιτυχία.Σε κάθε Εκδρομή του Συνδέσμου συμμετέχουν και νέοι συνταξιδιώτες οι οποίοι γίνονται φίλοι με τους παλιούς και όλοι μαζί μία μεγάλη παρέα.΄Ολοι οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο κ. ΜΑΝΤΑ Μιχαήλ, την Ταμία κ. ΛΙΤΣΑ – ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ και τον ΄Αγγελο ΖΑΦΕΙΡΗ ιδιοκτήτη και Οδηγό του Λεωφορείου για την άψογη οργάνωση και υλοποίηση αυτού του 2 ρου όπου όλοι μας το είχαμε ανάγκη λόγω της άσχημης ψυχολογίας που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Ζήτησαν όπως σύντομα προγραμματιστεί και άλλη εκδρομή με περισσότερες διανυκτερεύσεις κάτι που οι συμμετέχοντες του Δ.Σ. θα προσπαθήσουν να προγραμματίσουν.