Εκρηξη σημειώθηκε μέσα σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος 2017-25-5

Εκρηξη σημειώθηκε  μέσα σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος  2017-25-5
Τελευταία ενημέρωση 04/06/2017

Εκρηξη σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνη στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Λουκάς Παπαδήμος λίγο μετά τις 18:30 της Πέμπτης.25-5-2017
 O πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, πρώην πρωθυπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας άνοιξε στα γόνατά του φάκελο που περιείχε εκρηκτική ύλη.
Μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό μέσα στο αυτοκίνητο επέβαιναν και δύο άνδρες της ασφάλειας του, οι οποίοι δεν ήταν αστυνομικοί αλλά συνοδοί ασφαλείας της Τράπεζας της Ελλάδος.Τραυματίστηκαν ο ίδιος και δύο άνδρες που οδηγήθηκαν στον Ευαγγελισμό.
Η έκρηξη δεν εκτονώθηκε καθώς δεν έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου.Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται εκτός κινδύνου. Αντιμετωπίζει εισπνευτικό έγκαυμα. Οσο για τα τραύματα φέρει δερματικές εκδορές καθώς τραυματίστηκε στα γόνατα, στα πόδια, στην κοιλιά και στον θώρακα.Η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ήταν καθαρή και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, ενώ θα εισαχθεί στο χειρουργείο για να καθαριστούν τα τραύματα.