Ενημερωτική Ημερίδα των μελών Συνδέσμου και Ενώσεως Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στη Καλαμάτα

Ενημερωτική Ημερίδα των μελών Συνδέσμου και Ενώσεως Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στη Καλαμάτα
Τελευταία ενημέρωση 23/07/2019

Πραγματοποιήθηκε στις 19 Νοεμβρίου  2017 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας στο ξενοδοχείο REX  και από 12:00 έως 14:30 ενημέρωση των μελών του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Μεσσηνίας και της Ένωσης συνταξιούχων Αστυνομικών Μεσσηνίας από αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α.  αποτελούμενο από τους :
1)      τον  Πρόεδρο  της Ομοσπονδίας    Υποστράτηγο ε.α.  Ευάγγελο ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ
2)      τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας    Αστυνομικό Υποδιευθυντή ε.α. Κώστα  ΒΟΡΓΙΑ  
3)      τον  Νομικό Σύμβουλο της Ομοσπονδίας και μέλος του Δ.Σ της  Π.Ο.Α.Σ.Α. δικηγόρο αστυνομικό Διευθυντή ε.α.  κ. Νικήτα  ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ και 
4)     τον Ταμία Αντιστράτηγο ε.α. ΤΣΙΒΙΚΗ Ηλία   
  επί των θεμάτων που απασχολούν τους απόστρατους 
Κύριος ομιλητής ήταν ο κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας ο οποίος αναφέρθηκε στα εξής :
α) Στην εφαρμογή του Ν. 4387/2016 (Κατρούγκαλου), δηλαδή τις νέες συντάξεις για όλους τους συνταξιούχους και τον επανυπολογισμό τους (Έθνική σύνταξη + Ανταποδοτική).
β)  Στον τρόπο με τον οποίο θα προσδιορισθούν οι νέες συντάξεις.
γ)  Σε θέματα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού.
δ)  Σε θέματα περίθαλψης αποστράτων στο ΝΙΜΤΣ.
ε)  Στις συντάξεις χηρείας.Παρεμβάσεις, δίνοντας συμπληρωματικά στοιχεία έκανε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Έυαγ. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. ΒΟΡΓΙΑΣ Κων.Παραβρέθηκαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Αστυν. Δ/ντής κ. ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ Παναγιώτης, οοποίος απεύθυνε και χαιρετισμό, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ ΜΠΟΥΖΑ Αντωνία, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας  κ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, το μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης και ο Πρόεδρος της ΈΑΑΣ Μεσσηνίας κ. ΤΣΙΑΛΑΣ Γεώργιος , ο  Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Ν. Μεσσηνίας Αντιστράτηγος ε.α.  Δουμετζιάνος  Γρηγόριος, ο Πρόεδρος  της Ενωσης Αποστράτων Αστυνομικών Μεσσηνίας κ. Γεωργακόπουλος Βασίλειος,  εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος  .και πολλά μέλη του Συνδέσμου και της Ένωσης .