Η Ένωση αποστράτων Αστυνομικών Ν. Έβρου έκοψε την βασιλόπιτα του 2019

Η Ένωση αποστράτων Αστυνομικών Ν. Έβρου έκοψε την βασιλόπιτα του 2019
Τελευταία ενημέρωση 10/02/2019

Ε Ν Ω Σ Η
   ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
                   ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ

                                                                 Αλεξανδρούπολη, 05 Φεβρουαρίου 2019

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο   Δ Ε Λ Τ Ι Ο

Κ Ο Π Η   Β Α Σ Ι Λ Ο Π Ι Τ Α Σ   ΓΙΑ ΤΟ 2019

    Στις 02 Φεβρουαρίου 2019, η Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Νομού Έβρου, πραγματο-ποίησε με επιτυχία, την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, η οποία συνδυάσθηκε με συνεστίαση των μελών μετά μουσικής, στην ταβέρνα της περιοχής “ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ”.

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και Βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσής μας Νικόλαος Σωτηριάδης, ο εκπρόσωπος του Διευθυντού της Δ/νσης Αστυνομίας Αλεξ/πολης Αστυνόμος Β΄ Δημοσθένης Καμάργιος, ο Πρόεδρος, της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ξάνθης Θεοφάνης Καραμπιπέρης, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ροδόπης Αργύριος Κυριαζίδης και οι Πρόεδροι της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης Χρήστος Τουφάκης και της Τοπικής Διοίκησης Αλεξ/πολης της Διεθνούς ΄Ενωσης Αστυνομικών Κων/νος Χατζηαναγνώστου, πολλά μέλη μας με τις οικογένειές τους και φίλοι τους, καθώς και σύζυγοι αποβιωσάντων μελών της Ένωσής μας.
Τους παρευρεθέντες καλωσόρισε και τους ευχήθηκε  ο Πρόεδρος της Ένωσής μας Ανέστης Αργυριάδης. Σύντομο χαιρετισμό και επίκαιρες ευχές απηύθυναν οι προσκεκλημένοι. Το τυχερό νόμισμα, που αντιπροσώπευε μία ασημένια εικόνα της Παναγίας, έτυχε στην Αικατερίνη Μυγιάκη, σύζυγο μέλους μας .