Ο Σύνδεσμος αποστράτων Ν. Ιωαννίνων και η Τ.Ο. ΙΡΑ έκοψαν την βασιλόπιτα του 2019

Ο Σύνδεσμος  αποστράτων  Ν. Ιωαννίνων και η Τ.Ο. ΙΡΑ  έκοψαν την βασιλόπιτα του 2019
Τελευταία ενημέρωση 10/02/2019

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ & ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Ν ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε την 01-02-2019 σε μια κατάμεστη αίθουσα  η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας της  Ενώσεως Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας και της Τ.Δ. Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων.

Την εκδήλωση προλόγησε ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ.  ΒΟΡΓΙΑΣ Κωνσταντίνος  και ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας Ιωαννίνων κ.Κίτσιος Σπυρίδων.

Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας, της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου ,της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων ,των Πολιτικών Υπαλλήλων και πλήθος κόσμου.

Σύσσωμο σχεδόν επίσης το Δ.Σ. της Τοπικής Ένωσης  Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ. Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον αρχιφύλακα κ.Λέκκο δημήτριο για την διακρισή του στον Ευρωπαικό αγώνα τριάθλου Ι.Μ.70.3  και για τις συνεχόμενες επιτυχίες του σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Επίσης δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα στην κ.Ράπτη Όλγα για την πολύχρονη προσφορά της στα δρώμενα του ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης.