Η εορτή της Αγίας Ειρήνης στα Αρριανά Σαπών Ροδόπης

Η εορτή της Αγίας Ειρήνης στα Αρριανά Σαπών Ροδόπης
Τελευταία ενημέρωση 06/05/2019

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ                             
ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ
Λ. Δημοκρατίας 3 Τ.Κ. 691 33 Κομοτηνήe- mail: Sasarodoris1999@yαhoo.com
Ιστοσελίδα: Sasanrodopis.blogspot.com
Τηλεφωνα : 25310-83274,25310-33190 ΦΑΞ: 25310-33190
                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  6-5-2019
1.    Την 4-5-2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 παραμονή της εορτής της Μεγαλομάρτυρος ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ Προστάστιδας του Συνδέσμου μας στο Παρεκκλήσι της Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται στον Οικισμό Αρριανών Σαπών Ροδόπης τελέσθηκε ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ μετ’ αρτοκλασίας και περιφορά της Ιεράς εικόνας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, πολλών Ιερέων της περιοχής και πληθώρας μελών και φίλων του Συνδέσμου μας, συνοδεία της φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Σαπών.
 Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης κ. ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Διοικητής της 29ης ΤΑΞ. Ταξίαρχος κ. ΓΙΟΒΑΝΗΣ Λεωνίδας, ο Διοικητής της ΧΧΙ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος κ. ΜΠΟΓΔΟΣ Ιωάννης, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΤΖΟΥΒΑΝΑΣ Ιωάννης Διοικητής Σχολής Αστυφυλάκων, ο Διευθυντής  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ Μιχαήλ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ν.Έβρου κ. ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Ανέστης μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ευστράτιο, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ν. Ροδόπης κ. ΠΑΝΤΕΛΑΣ Δημήτριος, ο Γεν. Γραμματέας ΜΙΝΤΙΟΥΡΗΣ Στέργιος, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πυροσβεστικής Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης Κατσιγιαννάκης Νικόλαος, ο Διοικητής του Α.Τ. Αρριανών Αστυνόμος Β΄ΓΑΖΑΛΙΔΗΣ Ανδρέας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης κ. ΚΡΑΒΒΑΡΙΤΗΣ Βασίλειος, η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών(ΙΡΑ) Ροδόπης κ. ΣΚΕΥΑ Ζωή.
2.    Μετά το πέρας των εκδηλώσεων παρατέθηκε μικρή δεξίωση στο Δημοτικό Κατάστημα Αρριανών, για όλους όσους παρευρέθησαν.
3.    Την 5-5-2019 κυριώνυμη ημέρα της Αγίας Ειρήνης στον ίδιο χώρο τελέσθηκε θεία λειτουργία.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
              Ο Π ρ ό ε δ ρ ο ς                                                  Ο  Γεν. Γραμματέας

          ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗΣ Ιωάννης                                        ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Χρήστος