Ο Σύνδεσμος Α.Σ.Α.Ν Καβάλας εόρτασε την Αγία Ειρήνη

Ο Σύνδεσμος Α.Σ.Α.Ν Καβάλας εόρτασε την Αγία Ειρήνη
Τελευταία ενημέρωση 12/05/2019

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ                        ΚΑΒΑΛΑ 07-05-2019
ΟΜΟΝΟΙΑΣ 119 – 2ος ΟΡΟΦΟΣ   Τ.Κ.65403
ΜΕΓΑΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΤΗΛ.2510-834231 ΚΙΝ.6944385983
e-mail sasa. kavalas@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ της ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
         Με θρησκευτική κατάνυξη και λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος στον Ιερό Ναό ΑΓ.ΕΙΡΗΝΗΣ στην Κηπούπολη Καβάλας  η Προστάτιδα των Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας , Μεγαλομάρτυς  Αγία Ειρήνη από τον Σύνδεσμο μας ,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ,παρουσία Αρχών, σύσσωμου  του Δ.Σ. μελών  και πλήθος κόσμου.
       Μετά το πέρας του εσπερινού ακλούθησε περιφορά –λιτάνευση της εικόνας της Αγ. Ειρήνης , με την φιλαρμονική του Δήμου, την οποία περιέφεραν μέλη  του συνδέσμου μας .Μετά το πέρας της εκδήλωσης δόθηκε μικρή δεξίωση στην αίθουσα  δεξιώσεων του Ιερού Ναού.
    Ανήμερα της εορτής της Αγ. Ειρήνης πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία  με αρτοκλασία , παρουσία Αρχών, μελών και πλήθος κόσμου . Μετά  το πέρας της Θειας Λειτουργίας εδόθη και πάλι μικρή δεξίωση στη αίθουσα του Ιερού  Ναού .
   Οι ενέργειες μας  αυτές είχαν μεγάλη απήχηση στου πιστούς της Καβάλας και τα σχόλια τους ήταν άκρως εγκωμιαστικά για τον Σύνδεσμο μας και για την Αστυνομία γενικότερα.
     Ευχόμαστε η χάρις της Αγ. Ειρήνης  να ευλογεί τους  Απόστρατους των Σωμάτων Ασφαλείας ,τους εν ενεργεία συναδέλφους μας της Ελληνικής Αστυνομίας και όλο τον κόσμο γενικότερα.
                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Γεν. Γραμματέας                Ο Πρόεδρος       
Χρήστος Πόντικας                    Ηλίας Κιοσσές
Υπαστυνόμος ε.α.                        Υπαστυνόμος ε.α.