Σύνεση

Σύνεση
Τελευταία ενημέρωση 10/03/2021

 Τα τελευταία γεγονότα με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη κυριαρχούν στην επικαιρότητα .

Ορισμένοι βρήκαν βήμα στα Μ.Μ.Ε και δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν για μια ακόμα φορά το μίσος και την αντιπάθειά τους για την Αστυνομία, λαμβάνοντας αφορμή από ένα ατυχές γεγονός που λόγω απειρίας ή κακής εκτίμησης των γεγονότων οδήγησε σε αυτή την κοινωνική αναστάτωση. Επιδιώκοντας επίσης,  με το τρόπο αυτό να το εκμεταλλευτούν για δικούς τους σκοπούς.
Είναι γεγονός ότι η  εικόνα  που έγινε αφορμή για όλη αυτή την αναστάτωση δεν ήταν καλή. Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την υπέρμετρη, με την αχρείαστη βία, πολλώ δε μάλλον, όταν ο παραβάτης δεν αποτελεί απειλή για τον αστυνομικό. Υπάρχουν διοικητικές και ποινικές διαδικασίες που θα κρίνουν και θα αποδώσουν τις όποιες ευθύνες.
 Το κυριότερο όμως που πρέπει να πράττουμε είναι, να μην προτρέχουμε να καταδικάσουμε, βγάζοντας τις πικρίες  τα εσώψυχά μας ή τις συνδικαλιστικές κόντρες μας, με αφορμή ένα  γεγονός , διότι με αυτό το τρόπο πλήττεται όλο το σώμα συνολικά. 
 
Στηρίζουμε τους εν ενεργεία Συναδέλφους , που  προσπαθούν και προσφέρουν στη  διατήρηση της ασφάλειας και της κοινωνικής ειρήνης  του τόπου .
Είμαστε απέναντι σε  συμπεριφορές ,δηλώσεις και πράξεις  που πλήττουν την εικόνα της Ελληνική Αστυνομίας .
Είμαστε απέναντι στην στοχοποιηση  των  εν ενεργεία συναδέλφων μας με άμεσο κίνδυνο  της ζωής τους .
Οι περιστάσεις επιβάλουν ψυχραιμία και σύνεση