Πανηπειρωτική Ημερίδα - συνάντηση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στα Ιωάννινα 1-11-2019

Πανηπειρωτική Ημερίδα - συνάντηση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας στα Ιωάννινα 1-11-2019
Τελευταία ενημέρωση 04/11/2019

Την 1-11-2019 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα με πρωτοβουλία της Ένωσης Αποστράτων Χωροφυλακής – Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Ιωαννίνων , Πανηπειρωτική συνάντηση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας .
Στην εν λόγω Ημερίδα - εκδήλωση που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και διοργανώθηκε με άρτιο τρόπο απο τον πρόεδρο της Ένωσης ΚΙΤΣΙΟ Σπυρίδωνα και το Δ.Σ. αυτής , χαρακτηρίστηκε δε από την αθρόα συμμετοχή των αποστράτων, συμμετείχαν οι κάτωθι πρωτοβάθμιες Ενώσεις – Σύνδεσμοι αποστράτων .
1.    Σύνδεσμος αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου .
2.    Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Μεσολογγίου
3.    Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ναυπακτίας και Δωρίδας .
4.    Σύνδεσμος  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν . ʼρτας
5.    Σύνδεσμος  Αποστράτων Χωροφυλακής – Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Αχαΐας .
6.    Σύνδεσμος  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν Θεσπρωτίας .
7.     Σύλλογος  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας  Κοζάνης
8.    Σύλλογος αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κέρκυρας .
9.    Σύνδεσμος  Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας . Ν. Τρικάλων
Την Ομοσπονδία εκπροσώπησε πολυμελής Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο , τον Β αντιπρόεδρο ΒΟΡΓΙΑ Κωνσταντίνο ,τον Ταμία ΤΣΙΒΙΚΗ Ηλία και τον Νομικό Σύμβουλο ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ Νικήτα .
Η όλη εκδήλωση είχε σκοπό να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τα θέματα που τους απασχολούν , να δοθούν απαντήσεις στα διάφορα ερωτήματα  που τέθηκαν  και ταυτόχρονα να επαναβεβαιωθούν οι άρρηκτες σχέσεις , ως και δεσμοί συναδελφικότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των συνδέσμων αφενός αλλά και μεταξύ Συνδέσμων και Ομοσπονδίας αφετέρου . Η Στα πλαίσια της ημερίδας πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφεριακό Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ηπείρου Ταξίαρχο ΔΟΥΒΑΛΗ Κωνσταντίνο και στον Αστυνομικό Διευθυντή ΜΟΥΣΕΛΙΝΗ Βασίλειο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων . Την εκδήλωση κάλυψαν εκτενώς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης .