3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. Κόρινθος 9-6-2002

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. Κόρινθος 9-6-2002
Τελευταία ενημέρωση 17/05/2016

 Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο οργανώθηκε στην Κόρινθο στις 9 Ιουνίου 2002. Την οργάνωση του Συνεδρίου ανέλαβε, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, ο Σύνδεσμος Ν.Κορινθίας και παρά το γεγονός ότι ήταν η δεύτερη φορά, είχε προηγηθεί το έκτακτο Συνέδριο στην Κατερίνη, που μια τέτοια διοργάνωση ανατέθηκε στην περιφέρεια, σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, χάρη στη δραστηριοποίηση του Προέδρου του Συνδέσμου κ. Ιωάννη Σανδραβέλη και των εκλεκτών συνεργατών του στο Διοικητικό Συμβούλιο. Οι συζητήσεις  επικεντρώθηκαν στις παρατηρήσεις, που είχαν διατυπωθεί για την τροποποίηση και βελτίωση ορισμένων διατάξεων του Καταστατικού της Ομοσπονδίας. Έγινε καταγραφή και τελική διατύπωση και εξουσιοδοτήθηκε το Προεδρείο να τις αποστείλει στους Συνδέσμους προς μελέτη και τελικές προτάσεις.
Μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων διεξήχθησαν αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, λόγω λήξεως της διετούς θητείας του προηγουμένου.
Οι εκλεγέντες στο Διοικητικό Συμβούλιο και της Εξελεγκτική Επιτροπή συγκροτήθηκαν σε σώμα ως κάτωθι:

Α.ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1.    Πρόεδρος ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ Νικόλαος
2.    Α' Αντιπρόεδρος ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Σπυρίδων
3.    Βʼντιπρόεδρος ΚΑΠΠΟΣ Ιωάννης
4.    Γεν. Γραμματέας ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θεόφιλος
5.    Ταμίας ΜΗΤΣΙΑΣ Παναγιώτης
6.    Ειδ. Γραμματέας ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Σωτ.
7.    Αναπλ.Ταμία ΓΕΩΡΓΙΛΕΣ Ηλίας
8.    Μέλη ΒΛΑΧΟΣ Αλεξ. ΡΟΥΜΠΑΣ Ιωάννης ΝΕΡΗΣ Στυλιανός ΣΚΛΗΚΑΣ Δημ.
Β Εξελεγκτική Επιτροπή
1.    ΚΟΝΤΟΠΑΝΝΗΣ Γεώργιος
2.    ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Αντών.
3.    ΤΑΣΙΑΔΑΜΗΣ Αθανάσιος
Στην έναρξη του Συνεδρίου παρέστησαν και ετίμησαν την εκδήλωση ο Νομάρχης Κορινθίας, Βουλευτές του νομού, ο Δήμαρχος Κορίνθου, ο Αστυ-νομικός Διευθυντής, ο Λιμενάρχης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και εκπρόσωποι Ενώ-σεων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απευθύνουν χαιρετισμό προς το Συνέδριο.