Ο εφησυχασμός είναι επικίνδυνος

Ο εφησυχασμός είναι επικίνδυνος
Τελευταία ενημέρωση 08/10/2015

Συνάδελφοι απόστρατοι των Σωμάτων Ασφαλείας ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ από τον θερινό σας λήθαργο. ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ τις ζωές μας.
 
Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά ότι οι κυβερνώντες , εν μέσω θέρους (ενορχηστρωμένα και διακομματικά πλέον) παίρνουν αποφάσεις σε βάρος μας και μας αντιμετωπίζουν σας έναν από τους βασικούς υπεύθυνους των συνεχόμενων λαθών που κάνουν όταν κυβερνούν.
 
Η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  απροκάλυπτα και με τον πλέον κυνικό τρόπο, αγνοώντας τις προεκλογικές εξαγγελίες της, καταπατώντας το κοινό περί δικαίου αίσθημα και επιδεικνύοντας μία τεράστια αναλγησία για τους υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις παίρνει μέτρα που θίγουν άμεσα την κοινωνική υπόσταση και τη διαβίωση μας.
 
Ο Σεπτέμβριος που έρχεται θα είναι εντελώς διαφορετικός, θα μας βρεί με το ΤΕΑΠΑΣΑ χαμένο, τις συντάξεις μας μειωμένες και ένα νέο μισθολόγιο που, ειδικά για τους χαμηλόβαθμους, θα είναι μισθολόγιο πείνας και εξαθλίωσης.
ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ για να περισώσουμε ό,τι είναι δυνατόν. ΖΗΤΑΜΕ την άμεση κινητοποίηση σας. Είμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ και δεν το ξέρουμε. Πρέπει να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ το να μας ΣΕΒΟΝΤΑΙ αυτοί που δε σέβονται τους εαυτούς τους, τα λόγια τους και τις υποσχέσεις τους. 
 
Τέλος καλούμε τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ να σταθεί στο ύψος της και να αποτελέσει εμπόδιο στις παράνομες και επιβαλλόμενες κυβερνητικές αποφάσεις.
 
Ο 
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.
ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος
        Υποστράτηγος ε.α.