Διαμαρτυρία Στελεχών Σωμάτων Ασφαλείας ε.ε. και ε.α. στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Διαμαρτυρία  Στελεχών Σωμάτων Ασφαλείας ε.ε. και ε.α. στην 83η Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης
Τελευταία ενημέρωση 08/10/2018

 Διαμαρτυρία  Στελεχών Σωμάτων Ασφαλείας ε.ε. και ε.α. στην 83η Διεθνή  Έκθεση Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 7-9-2018 και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη μέλη του Δ.Σ. της  ΠΟΑΣΑ και   Συνδέσμων Αποστράτων Σ.Α. από όλη την Ελλάδα, μαζί με τους εν ενεργεία Συναδέλφους, έδωσαν δυναμικό και αγωνιστικό «παρών» στο Λευκό Πύργο ενάντια στις  μνημονιακές πολιτικές που μας έχουν οδηγήσει στην απαξίωση και στην ανέχεια.
Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς  το Υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης όπου και θυροκολλήθηκε το Ψήφισμα της Ένστολης Πανελλαδικής Συγκέντρωσης Διαμαρτυρίας.
Αγωνιστικό χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  Ευάγγελος
ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΑΣΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

Συνάδελφοι ,
Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ στη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, οπλισμένοι με αγωνιστική διάθεση και διακατεχόμενοι από περισσή αγανάκτηση και οργή προκειμένου να δηλώσουμε παρόντες σε έναν ανένδοτο αγώνα προάσπισης των συμφερόντων μας και αναστήλωσης της αξιοπρέπειάς μας. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβισμένος σε εμμονές και ιδεοληψίες για τα Σώματα Ασφαλείας και οι ΑΝΕΛ ευρισκόμενοι σε ανυποληψία και ανυπαρξία αποτελούν ένα εκρηκτικό μείγμα Κυβέρνησης μη σεβόμενης τις αρχές του Κράτους Δικαίου, μίας Κυβέρνησης κοινωνικά ανάλγητης και ακροβατούσης επικίνδυνα εθνικά.
Εν ενεργεία συνάδελφοι, σας θέλουν άφωνους και άβουλους. Εν αποστρατεία συνάδελφοι, μας θέλουν χωρίς αξιοπρέπεια, οικονομικά εξαθλιωμένους και κοινωνικά περιθωριοποιημένους.
Είναι δυνατόν να ανεχθούμε αυτόν τον εμπαιγμό;
Ας οπλιστούμε λοιπόν από την τεράστια κοινωνική αποδοχή που έχουμε και με γνώμονα την διαχρονική προσφορά μας στην κοινωνική συνοχή, την δημοκρατία και την ελευθερία της πατρίδας μας ας διεκδικήσουμε ό,τι  μας στέρησαν, ό,τι δικαιούμαστε και ό,τι ονειρευόμαστε.
Τα όνειρα και οι ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο ας γίνουν προπομποί της αναγέννησης της πατρίδας μας. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, το χρωστάμε στα παιδία μας, το χρωστάμε σε αυτούς που θυσιάστηκαν για τις αξίες που εμείς πρεσβεύουμε.
Μαζί με εμάς συμπάσχει το μεγαλύτερο μέρος της Κοινωνίας, οι εργαζόμενοι, οι μισθωτοί , οι αγρότες, οι λοιποί συνταξιούχοι. Γι ‘αυτό λοιπόν:
«ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ- ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ - ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Σας ευχαριστώ