Εκδήλωση για δωρητή Κ. Βαφειαδη 29-11-2013

Εκδήλωση για δωρητή Κ. Βαφειαδη 29-11-2013
Τελευταία ενημέρωση 29/04/2015

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ

ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ε.α. Κων/νου ΒΑΦΕΙΑΔΗ

 

 

Την 29-11-2013 στην έδρα της Δ/νσεως Υγειονομικού/Α.Ε.Α. μετά από πρωτοβουλία του Διευθυντού αυτής Υποστράτηγου (ΥΓ) Καρδιολόγου κ. Ιωάννου ΜΟΥΣΟΥΛΗ πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή του Υπαστυνόμου ε.α. Κων/νου ΒΑΦΕΙΑΔΗ ευεργέτου – δωρητού της Δ/νσεως Υγειονομικού/Α.Ε.Α.

Της δεήσεως χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας ΕΛ.ΑΣ. Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος ΚΙΟΥΛΟΣ. Παρέστη ως εκπρόσωπος του κ. Αρχηγού ο Υποστράτηγος κ. Γεώργιος ΝΙΤΣΑΣ ως και οι διατελέσαντες Δ/ντές Υγειονομικού/Α.Ε.Α. Αντιστράτηγοι ε.α. κ. Δανάη ΒΑΖΑΙΟΥ-ΚΟΥΛΑΚΟΥ κ. Αντώνιος ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ και η κ. Σπυριδούλα ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ.

 Ο Υποστράτηγος κ. ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ στο σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στο δωρητή και εξήρε τη σπουδαιότητα της πράξεως αυτής. Υπογράμμισε δε ότι τα χρήματα του κληροδοτήματος Κων/νου ΒΑΦΕΙΑΔΗ, με χρηστή και διαφανή διαχείριση σε βάθος χρόνου θα αποτελέσουν σημαντική πηγή αυτοχρηματοδότησης της Υγειονομικής Υπηρεσίας προς παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσίας στον τομέα της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής φροντίδας στους εν ενεργεία και αποστρατεία Αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους.