Εορτή του Αγίου Μηνά Προστάτη της Π.Ο.Α.Α. της Αστυνομίας Πόλεων 11-11-2022

Εορτή του Αγίου Μηνά Προστάτη της Π.Ο.Α.Α. της Αστυνομίας Πόλεων 11-11-2022
Τελευταία ενημέρωση 21/11/2022

 Την Παρασκευή 11/11/2022 η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας Πόλεων γιόρτασε με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια τη μνήμη του προστάτη της πρώην Αστυνομίας Πόλεων και της  Ένωσης Μεγαλομάρτυρα Αγίου Μήνα στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Μετά τη Θεία λειτουργία ακολούθησε αρτοκλασία και επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς συναδέρφους. Για τη ζωή , το έργο και τη θυσία του Αγίου αναφέρθηκε με την εμπνευσμένη ομιλία του , ο ταμίας της Ένωσης Χρήστος ΔΗΜΑΡΤΙΚΑΣ. 

Στην γιορτή παραβρέθηκαν εκτός από το Δ.Σ. αρκετά μέλη της Ένωσης , απόστρατοι των Ενώσεων – Συνδέσμων της Αττικής καθώς και φίλοι.  Επίσης παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας  Αστυνομικός Δ/ντής Λουκάς ΜΑΡΕΣ , ο Πρόεδρος του Ι.Ρ.Α. Βλάσης ΒΑΛΑΤΣΟΣ , , ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων τέως Αστυνομίας Πόλεων και ΕΛ.ΑΣ. Ζήσης ΚΟΣΜΙΔΗΣ , ο Γεν. Γραμματέας Απόστολος ΝΤΑΒΛΑΝΤΑΝΗΣ , το μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών Ιωάννης ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ  και ο πρώην  Πρόεδρος του Ι.Ρ.Α. Ιωάννης ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ. Την Ομοσπονδία μας εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ. και  Ταμίας Αντιστράτηγος ε.α. ΤΣΙΒΙΚΗΣ Ηλίας