Η Ένωση Συνταξιούχων Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ. Ν Μεσσηνίας στον εορτασμό της ημέρας αποστράτων ΕΛ.ΑΣ.

Η Ένωση Συνταξιούχων Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ. Ν Μεσσηνίας στον εορτασμό της ημέρας αποστράτων ΕΛ.ΑΣ.
Τελευταία ενημέρωση 19/07/2022

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Καλαμάτα 19 Ιουνίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα η εκκλησία μας τιμά την Εορτή των Αγίων Πάντων .
Η Ελληνική Πολιτεία έχει καθιερώσει τη σημερινή ημέρα , ως ημέρα τιμής των αποστράτων του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας , σε ένδειξη τιμής και διαχρονικής αναγνώρισης του ρόλου και της προσφοράς των αποστράτων προς την κοινωνία και την Πατρίδα.
Με μέριμνα της Δ/νσης Αστυνομίας Μεσσηνίας τελέστηκε Δοξολογία και Δέηση υπέρ των αποστράτων του Σώματος, στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Υπαπαντής του Σωτήρος Καλαμάτας.
Παρουσία του Διευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Μεσσηνίας Ταξίαρχου κ. Αξιοτόπουλου Ηλία, στην Δοξολογία παραβρέθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος , οι βουλευτές Ν.Δ. του νομού μας κ.κ. Μαντάς Περικλής και Χρυσομάλλης Μίλτος.
Στις εκδηλώσεις, εκτός των παραπάνω, μετείχαν και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος και των Συνδικαλιστικών Σωματείων των εν ενεργεία συναδέλφων.
Μετά το πέρας της Δοξολογίας παρατέθηκε Δεξίωση εντός της Διεύθυνσης Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας
απευθύνθηκαν χαιρετισμοί προς τους παρευρισκόμενους ,από τον κ. Δήμαρχο,
τους κ.κ. Βουλευτές, τον Ταξίαρχο κ. Αξιοτόπουλο, τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ. Νομού Μεσσηνίας και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. Βασίλη Γεωργακόπουλο, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Μεσσηνίας , Γρηγόρη Δουμεντζιάνο.
Ενώ την ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ανέγνωσε η Αστυνομική Υποδιευθυντής κ. Χριστοπούλου.
Ο πρόεδρος της Ένωσης μας , Βασίλης Γεωργακόπουλος στον χαιρετισμό του , ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και κάθε καλό σε όλους τους απόστρατους .
  Ως μέλος δε του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Α.Σ.Α. μετέφερε τις ευχές και τους Χαιρετισμούς του Πρόεδρου της Π.Ο.Α.Σ.Α.  Βαγγέλη Χριστακόπουλου, προς όλους τους συναδέλφους.