Ο Σ.Α.Σ.Α. Μεσσηνίας συμμετείχε στον εορτασμό της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.Α.Σ.

Ο Σ.Α.Σ.Α. Μεσσηνίας  συμμετείχε στον εορτασμό της Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της ΕΛ.Α.Σ.
Τελευταία ενημέρωση 20/06/2022

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Σ.Α. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Κανάρη 6
24133   ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022
Εορτάσθηκε και φέτος 19 Ιουνίου 2022, η μνήμη πάντων των Αγίων της Χριστιανοσύνης οι οποίοι με την πίστη και την μαρτυρία τους εδραίωσαν τον Χριστιανισμό. Την ίδια αυτή ημέρα η Ελληνική Αστυνομία, ως γνωστό, τιμά και τα πρώην στελέχη της τα οποία τώρα βρίσκονται σε Αποστρατεία. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, οργάνωσε την ημέρα αυτή, εκδήλωση για να τιμηθούν οι Απόστρατοι του Σώματος, στην οποία συμμετείχε και ο Σύνδεσμός μας.
Στο Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρα, τελέσθηκε Δοξολογία και Δέηση Υπέρ των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας και στη συνέχεια στο κτίριο της Διεύθυνσης δόθηκε δεξίωση, κατά την οποία αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και απεύθυναν χαιρετισμό  οι παριστάμενοι βουλευτές του Νομού κκ ΜΑΝΤΑΣ Περικλής και ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ Μίλτος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας κ ΑΞΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ηλίας  και  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας.
Στις εκδηλώσεις, εκτός των παραπάνω, μετείχαν και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος  και των Συνδικαλιστικών Σωματείων των εν ενεργεία συναδέλφων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΟΥΜΕΝΤΖΙΑΝΟΣ
Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.