Ο Σ.Α.Σ.Α.Ν Καβάλας κοντά στα παιδιά της παιδόπολης Αγιος Γεώργιος

Ο Σ.Α.Σ.Α.Ν Καβάλας κοντά στα παιδιά της παιδόπολης Αγιος Γεώργιος
Τελευταία ενημέρωση 30/12/2022

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ                                         ΚΑΒΑΛΑ 29-12-2022
ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΟΜΟΝΟΙΑΣ 119 – 2ος ΟΡΟΦΟΣ   Τ.Κ.65403
ΜΕΓΑΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΤΗΛ.2510-834231 ΚΙΝ.6944385983
e-mail sasa. kavalas@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Στα πλαίσια κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης , ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Καβάλας , πραγματοποίησε την Πέμπτη  22 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 ψυχαγωγική - χριστουγεννιάτικη εορτή στα Goody's με γεύμα και δώρα, στα παιδιά της Παιδόπολης "ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ".
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος 15 παιδάκια (κορίτσια – αγόρια ) με συνοδούς της Παιδόπολης και μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ.ΗΛΙΑ ΚΙΟΣΣΕ .
    Ήταν μια επιβεβλημένη πράξη ανθρωπιάς από μέρους του Συνδέσμου μας για τα παιδάκια  της  συγκεκριμένης Παιδόπολης , η οποία είχε προγραμματιστεί από καιρό και υλοποιήθηκε την συγκεκριμένη ημερομηνία , προσφέροντας σε όλα τα παιδάκια  ηλικίας 4 εως 16 ετών αγόρια και κορίτσια  μια απογευματινή ψυχαγωγική εκδήλωση  ξεγνοιασιάς χαράς και ευτυχίας .
  Τέτοιου  είδους  εκδηλώσεις ,ψυχαγωγικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα , ο Σύνδεσμος μας θα συνεχίσει να προσφέρει και σε  άλλα ιδρύματα της πόλης μας ,παρά τα πενιχρά  έσοδα του και την πανδημία, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό τα ανθρώπινα αισθήματα-χαρακτήρα  των Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας του Ν. Καβάλας  
                                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Γεν. Γραμματέας                Ο Πρόεδρος                       
Χρήστος Πόντικας                    Ηλίας Κιοσσές
Υπαστυνόμος ε.α.                        Υπαστυνόμος ε.α.