Συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. με τον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και υπηρεσιακών παραγόντων

Συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α.  με τον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και  υπηρεσιακών παραγόντων
Τελευταία ενημέρωση 14/07/2016

 Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας (αίθουσα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ) με τον κ. Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ως και πολυμελή αντιπροσωπεία υπηρεσιακών παραγόντων
.  Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, η Προϊστάμενη Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Γεώργιος Κωτσάκης, ο Διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του Αρχηγού, Ταξίαρχος Στυλιανός Βολυράκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Οικονομικών, Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης, η Διευθύντρια του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας, Ταξίαρχος Παναγιώτα Χαρώνη και ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Πλατιάς της Διεύθυνσης Οικονομικών.

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφάλειας παρέστησαν ο Πρόεδρος Ευάγγελος Χριστακόπουλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος Γρηγόριος Αναγνώστου, ο B' Αντιπρόεδρος Δημήτριος Μπέττας, ο Γενικός Γραμματέας Οδυσσεύς Κουτσοποδιώτης, ο Ειδικός Γραμματέας Νικήτας Καλογιαννάκης  ο Ταμίας Ηλίας Τσιβίκης και το μέλος ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος .Η συνάντηση έγινε μέσα σε πλαίσια συναδελφικότητας, ομοψυχίας και κοινής θέλησης προκειμένου να διασφαλιστεί το αδιαίρετο και αλληλένδετο της διαχρονικής σχέσης των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Ομοσπονδία μας αναπτύχθηκαν διάφορα θέματα που μας απασχολούν, κυριότερα των οποίων είναι: α) Ασφαλιστικό – μισθολογικό, β) στέγαση Συνδέσμων – Ενώσεων ανά την επικράτεια, γ) αναβάθμιση του ρόλου των αποστράτων, δ) τρόποι διεύρυνσης των σχέσεων εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων ως και διάφορα άλλα ζητήματα τα οποία χρονίζουν και απαιτούν άμεση λύση ( π.χ. χώρος για τους απόστρατους στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ, αντίστοιχος χώρος στο περιοδικό της ΕΛ.ΑΣ κλπ).
Ο κύριος Αρχηγός είδε με κατανόηση τα υποβληθέντα σε αυτόν αιτήματα και υποσχέθηκε αφού τα μελετήσει ότι θα προβεί άμεσα στην επίλυση μερικών εξ’ αυτών (χαρακτηριστική η φράση του η οποία και μας βρίσκει σύμφωνους «Όσα είναι μικρά και άνευ οικονομικού αντικρίσματος θα γίνουν άμεσα, η εποχή μου ως Αρχηγού θα συνοδευτεί με περαιτέρω δέσιμο των σχέσεων εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων».
 
Υ.Γ. Κύριε Αρχηγέ η Ομοσπονδία μας σας ευχαριστεί ολόψυχα, σας εύχεται καλή επιτυχία στο έργο σας και δηλώνει ότι τα μέλη της είναι στρατιώτες του οράματος για μια καλύτερη Αστυνομία προς όφελος του πολίτη και του κοινωνικού συνόλου.