Συνάντηση Προεδρείου Π.Ο.Α.Σ.Α. με πρόεδρο πολ. Κόμματος ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ

Συνάντηση Προεδρείου Π.Ο.Α.Σ.Α. με πρόεδρο πολ. Κόμματος ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ
Τελευταία ενημέρωση 28/09/2017

 Στο πλαίσιο επαφών της Π.Ο.Α.Σ.Α. με πολιτικά κόμματα και φορείς, πραγματοποιήθηκε την 26/09/2017 στα γραφεία μας συνάντηση της Π.Ο.Α.Σ.Α. με τον Πρόεδρο την ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Φαήλο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ.

Από πλευράς Π.Ο.Α.Σ.Α. συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, ο Αντιπρόεδρος κ. ΜΠΕΤΤΑΣ Δημήτριος, ο Ταμίας κ. ΤΣΙΒΙΚΗΣ Ηλίας, ο Νομικός Εκπρόσωπος κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας και το μέλος κα ΤΕΝΤΕ Παναγιώτα.
Από τη ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ παρίσταντο πλην του Προέδρου, ο Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του κόμματος κ. Μηνόπετρας Χαράλαμπος Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α., ο Γραμματέας Ασφαλιστικού κος ΖΑΜΠΕΤΑΣ Εμμανουήλ και ο Αναπλ. Γραμματέας Εθνικής ʼμυνας κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος.
Κατά τη συνάντηση που έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα,  ο κος ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ παρέθεσε τις θέσεις της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για τα Σώματα Ασφαλείας και τους Απόστρατους, τονίζοντας το σπουδαίο ρόλο που επιτελούν  τα Σώματα Ασφαλείας στη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, θέματα των αντισυνταγματικών μειώσεων των συντάξεων, το θέμα της εργασίας των συνταξιούχων και το θέμα των συντάξεων χηρείας.
Ο κ. Φαήλος ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ δεσμεύτηκε για την αμέριστη συμπαράσταση του στους αγώνες των αποστράτων, για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων της Π.Ο.Α.Σ.Α. .
Από πλευράς της Π.Ο.Α.Σ.Α. ο Πρόεδρος της έκανε μια γενική ενημέρωση στον κ. Πρόεδρο της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για τους στόχους και το ρόλο της Π.Ο.Α.Σ.Α. στην κοινωνία, τα αιτήματα των αποστράτων και τους αγώνες που έγιναν και γίνονται για την υλοποίηση τους ως και την προάσπιση των τελευταίων εναπομεινάντων κατακτήσεων τους. Επίσης αναφέρθηκε και στο άνοιγμα της Π.Ο.Α.Σ.Α. στη κοινωνία και στα πολιτικά κόμματα ούτως ώστε να αποκτήσει συμμάχους στους αγώνες της.
Η συνάντηση έληξε με αμοιβαία ικανοποίηση για την πραγματοποίηση και για τα αποτελέσματα αυτής.